CFP: 1. METU Undergraduate Students Philosophy Conference

Submission deadline: July 15, 2016

Conference date(s):
November 5, 2016 - November 6, 2016

Go to the conference's page

Conference Venue:

Department of Philosophy, Middle East Technical University
Ankara, Turkey

Topic areas

Details

Call for Abstracts:

The Middle East Technical University Philosophy Department’s undergraduate students are organizing a conference for undergraduate students. The conference will take place over the weekend of 5-6 nowember 2016. The language of the conference is Turkish. Please distribute the call for papers below toundergraduate students who might be interested in submitting their works.

Birinci ODTÜ Lisans Öğrencileri Felsefe Kongresi
“Bilim Felsefesi, Metafizik ve Epistemoloji Işığında Zihin ve Beden”
5-6 Kasım 2016

(Bildiri özetleri için son teslim tarihi: 15 Temmuz 2016)

Konferansa gönderilmek istenilen genişletilmiş özet bildiriler Türkçe ve 500-1000 kelime arasında olmalıdır. Gönderiler e-posta vasıtası ile yapılacaktır. Özetlerin değerlendirilmesi kör hakemlik usulü ile yapılacaktır; bu sebeple lütfen özetlerinizde herhangi bir biçimde anonimliği bozacak bir bilginin olmadığından emin olunuz. Gönderdiğiniz bildirilerin PDF veya MS Word formatında olmasına dikkat ediniz. Özetin yollandığı e-postanın gövdesine, konu edilen problem ya da başlık ile en yakından ilgili olduğunu düşündüğünüz 5 adet anahtar kelime eklemeniz gerekmektedir; bu kelimeler özetlerinizin konu ile ilgili hakemlere aktarılmasında kullanılacağından bu hususta dikkatli olunması gerektiğini hatırlatırız. Gönderilen e-postanın konu kısmına “Lisans-Kongre-Teslim” yazınız, aynı zamanda gönderilen maillerin gövdesine tam adınızı, kullandığınız e-posta adresini, kayıtlı bulunduğunuz okulu ve sınıfınızı eklemeyi lütfen unutmayınız.

Özetlerinizi “https://easychair.org/conferences/?conf=1muspc” adresine “15 Temmuz 2016 saat: 23.59’a” kadar gönderiniz. Özetler üzerinden yapılacak değerlendirme sonuçları “1 Eylül 2016” tarihinde “olumlu” veya “olumsuz” olarak tarafınıza bildirilecektir.

Supporting material

Add supporting material (slides, programs, etc.)

Reminders

Custom tags:

#METU events