CFP: 1st Greek Undergraduate Philosophy Conference

Submission deadline: September 15, 2016

Conference date(s):
December 16, 2016 - December 18, 2016

Go to the conference's page

Conference Venue:

Gavagai Philosophy Journal, Apopeires Filosofias, Kaleidoskopio Mag
Athens, Greece

Topic areas

Details

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος 
 
Με πρωτοβουλία του περιοδικού Γκαβαγκάι, του περιοδικού Απόπειρες Φιλοσοφίας, του περιοδικού Καλειδοσκόπιο, και φοιτητών του τμήματος Φιλοσοφίας Κρήτης και του Παιδαγωγικoύ Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθήνας, διοργανώνεται το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φιλοσοφίας Προπτυχιακών Φοιτητών και Φοιτητριών.
 
Το συνέδριο έχει ως βασικό στόχο την επικοινωνία μεταξύ διαφορετικών τμημάτων Φιλοσοφίας και παραδόσεων, όπως και την ανάδειξη της φιλοσοφικής έρευνας που διεξάγεται εντός και εκτός πανεπιστημίου. Για αυτό το λόγο, το συνέδριο απευθύνεται όχι μόνο σε προπτυχιακούς φοιτητές/τριες εγγεγραμμένους/νες σε κάποιο πανεπιστημιακό τμήμα, αλλά και σε νέους ερευνητές/τριες εκτός πανεπιστημιακού πλαισίου.
 
Θεματικές ενότητες | Το συνέδριο είναι ανοιχτό σε όλες τις φιλοσοφικές παραδόσεις και σχολές. Ενδεικτικά δεχόμαστε όλες τις περιοχές της Φιλοσοφίας, όπως και τις περιοχές της Ιστορίας της Φιλοσοφίας και της Φιλοσοφίας της Επιστήμης (και των επιμέρους Επιστημών / κλάδων). Επίσης, θα γίνουν δεκτές περιλήψεις που σχετίζονται με τις τέχνες και οποιονδήποτε επιστημονικό κλάδο (ανθρωπιστικών σπουδών, μηχανικών και τεχνολογικών επιστημών, επιστημών της ζωής και της ιατρικής, φυσικών επιστημών, οικονομικών και κοινωνικών επιστημών και διοίκησης) στο βαθμό που αυτές συνδέονται με τη Φιλοσοφία.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη συμβατότητα της θεματικής της περίληψης σας με τις θεματικές ενότητες του συνεδρίου, επικοινωνήστε στο email: [email protected]

Στοιχεία ανακοίνωσης |

  1. Η γλώσσα του συνεδρίου είναι η ελληνική.
  2. Ο μέγιστος χρόνος που θα διατεθεί για την παρουσίαση των εργασιών είναι 30 λεπτά (συμπεριλαμβανομένης της συζήτησης).

 
Ο προτεινόμενος χρόνος για παρουσίαση είναι 20 λεπτά και 10 λεπτά για συζήτηση. Ωστόσο, ο κάθε ομιλητής / ομιλήτρια μπορεί να διαχειριστεί το 30λεπτο όπως θέλει.
 
Στοιχεία εγγράφου | Αρχείο Microsoft Word (.doc).

Αριθμός λέξεων περίληψης | Περίπου 250 λέξεις (μη συμπεριλαμβανομένης της ενδεικτικής βιβλιογραφίας). 

Πώς γίνεται η αξιολόγηση των περιλήψεων; |

Κάθε περίληψη, ανάλογα με τη θεματική, θα υποβάλλεται σε ανώνυμη αξιολόγηση από την επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου. Σε περίπτωση που το θέμα της περίληψης δεν εντάσσεται στα ερευνητικά ενδιαφέροντα κάποιου μέλους της επιστημονικής επιτροπής, θα ανατίθεται σε εξωτερικό referee.
 
Προθεσμία υποβολής περίληψης | 15 Σεπτεμβρίου 2016. Αποστολή ως συνημμένο σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]

Supporting material

Add supporting material (slides, programs, etc.)